Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από τη Σερβία για τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τη γυναίκα του, Γέλενα, καθώς τα νέα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν ο κορυφαίος τενίστας και η σύζυγός για Covid-19 βγήκαν αρνητικά.

Ο Νόβακ και η Γέλενα είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό, μετά την επιστροφή τους στο Βελιγράδι από την Ζαντάρ, όπου είχαν πάει για το Adria Tour και το τελευταίο διάστημα βρισκόντουσαν σε καραντίνα. Τα νέα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν, όμως, όπως αναφέρουν στη Σερβία, βγήκαν αρνητικά και μετρούν αντίστροφα για να επιστρέψουν στις δραστηριότητές τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρότι οι Νόβακ και Γέλενα βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19, τα παιδιά τους ευτυχώς δεν κόλλησαν κοροναϊό, αφού τα τεστ στα οποία είχαν υποβληθεί είχαν βρει αρνητικά. Εκτός από τον Σέρβο και την εντυπωσιακή σύζυγό του, θετικοί στον Covid-19 είχαν βρεθεί επίσης οι Βίκτορ Τροϊτσκι και η σύζυγός του, όπως επίσης και οι Ντιμιτρόφ και Ζβέρεφ.

Όσον αφορά στον Νόβακ και την Γέλενα, θα παραμείνουν για λίγες ημέρες ακόμα στο σπίτι τους και το επόμενο διάστημα θα κάνουν και νέα τεστ. Εάν τα νέα τεστ βγουν αρνητικά, θα επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους, ενώ εάν βγουν θετικά ο Σέρβος και η σύζυγός του θα παραμείνουν σε καραντίνα.