Ο Νταβίντ Φουστέρ αποτέλεσε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού για έξι χρόνια και οι «ερυθρόλευκοι» αποτελούν ένα ξεχωριστό κομμάτι της ζωής του. Φυσικά, ούτε ο ίδιος ξεχνάει τον Ολυμπιακό, κάτι που φαίνεται από την τελευταία του δημοσίευση στο facebook.

Ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής έδωσε τα συγχαρητήρια του για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος στην ιστορία του Ολυμπιακού ενώ ανέφερε ότι το πέμπτο αστέρι πλησιάζει. Αναλυτικά είπε: «Συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού (πρόεδρο, υπαλλήλους, ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και φυσικά τους οπαδούς) για το 45ο πρωτάθλημα. Το 5ο αστέρι πλησιάζει!».

Ο 38χρονος πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του στον Πειραιά, για αυτό και γνωρίζει την αποθέωση από τους φίλους των «ερυθρολεύκων». Έπαιξε σε συνολικά 169 παιχνίδια, σκοράροντας 45 τέρματα και μοιράζοντας 26 ασίστ. Παράλληλα, κατέκτησε έξι πρωταθλήματα και τρία κύπελλα Ελλάδας.

Congratulations to all the Olympiacos family (President, employers, players, technical staff and of course you The Fans)…

Δημοσιεύτηκε από David Fuster στις Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020