Στις 30 Ιουλίου, το NBA επιστρέφει στην δράση και άπαντες ανυπομονούν ποιος θα είναι ο νέος… Βασιλιάς του πρωταθλήματος.

Ασφαλώς, η συνέχιση της σεζόν θα γίνει σε συνθήκες πρωτόγνωρες, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο MVP του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο ηγέτης των Μπακς μίλησε για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, τονίζοντας πως άπαντες ανησυχούν για την υγεία τους, ελεώ κοροναϊού. Ωστόσο, σέβεται την απόφαση της Λίγκας και δηλώνει έτοιμος να αγωνιστεί.

«Το φετινό πιστεύω ότι θα είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα για να κατακτήσει μία ομάδα, καθώς οι συνθήκες είναι πραγματικά πολύ δύσκολες αυτή την στιγμή. Γι’ αυτό, όποιος το θέλει πιο πολύ, εκείνος θα το κατακτήσει», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Όλοι ανησυχούν για την υγεία τους. Κανείς δεν θέλει να βάλει τον εαυτό του σε κίνδυνο, αλλά αυτή είναι η απόφαση του ΝΒΑ και εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε τα παιχνίδια και να κάνουμε τη δουλειά μας. Δουλειά μου είναι να παίζω μπάσκετ και να στηρίζω τους συμπαίκτες μου, εκπροσωπώντας την πόλη μου. Αλλά, σίγουρα εγώ, οι συμπαίκτες μου, η οικογένειά μου –ειδικά η μητέρα μου- όλοι ανησυχούμε για την υγεία μας και για την υγεία μου».

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Προφανώς, θα μείνουμε μακριά από τις οικογένειές μας για 3-4 μήνες, ενώ δεν έχουμε παίξει εδώ και περίπου 3-4 μήνες. Θα πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι για όλες τις καταστάσεις και να βγούμε να παίξουμε».