Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να κερδίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Καμπ Νου και απομακρύνθηκε κι άλλο από την κορυφή, με αποτελέσματα να υπάρχει έντονη μουρμούρα προς το πρόσωπο του Κίκε Σετιέν.

Ο Ισπανός τεχνικός είναι υπ’ ατμόν και «παίζει» το κεφάλι του, όμως εκείνος στις δηλώσεις του ήταν άνετος και τόνισε πως νιώθει ασφαλείς και αρκετά δυνατός να συνεχίσει τη δουλειά του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν αισθάνομαι πως αμφισβητούμαι και νιώθω αρκετά δυνατός για να συνεχίσω τη δουλειά μου», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου.

«Είμαι ικανοποιημένος με την προσπάθεια της ομάδας. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που είναι πολύ πειθαρχημένη και πολύ δυνατή αμυντικά. Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν δείχνει την καλή δουλειά που κάναμε», πρόσθεσε.

Για το λόγο που χρησιμοποίησε τον Αντουάν Γκριεζμάν ως αλλαγή στο 90’; «Καταλαβαίνω δύσκολο για εκείνον όταν υπάρχει τόσος λίγος χρόνος.

Θα μιλήσω μαζί του. Δεν θα απολογηθώ όμως γιατί είναι θέμα αποφάσεων. Καταλαβαίνω όμως ότι μπορεί να νιώθει άσχημα, όπως άσχημα νιώθω κι εγώ γιατί είναι καλό παιδί και επαγγελματίας».

Γράψτε το σχόλιο σας…