Δεν ξέρουμε τα πρόσωπα των Boombamontana, όμως έχουμε ακούσει τα τραγούδια τους. Το μυστηριώδες duo με τις μάσκες που μας συστήθηκε με το hit «Bunda» (μια συνεργασία με τη Natasha Kay που ξεπέρασε τα 4 εκ. views και τα 400.000 streams, ενώ έφτασε στο #3 των YouTube Trends και στο #2 του Shazam), επιστρέφει με το «Circus» το οποίο αποτελεί το επίσημο Anthem του Colour Day Festival για το 2020. Τη σκηνοθεσία του εντυπωσιακού 3D animation video του κομματιού υπογράφει ο διεθνούς φήμης John Katehis, με υποψηφιότητες για βραβεία Grammy, σε συνεργασία με τον Ορφέα Αντουλινάκη. Την οργάνωση παραγωγής ανέλαβε η Crystal View.

Συστηθείτε μας. Ποιοι είστε; Τι σημαίνει το όνομά σας;

Είμαστε οι Boombamontana, ένα duo παραγωγών που πίσω από τις μάσκες μας κρύβονται αμέτρητες μελωδίες και πολλή όρεξη για μουσική. Έχοντας διανύσει κάποια χρόνια στη μουσική παραγωγή κι έχοντας γράψει κομμάτια σε αρκετούς καλλιτέχνες όπως η Τάμτα, η Demy, οι Vegas, ο Saske, η Natasha Kay, η Κρυσταλλία αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε κάτι εντελώς δικό μας που θα μας εκφράζει στο 100%. Το όνομά μας αποτελείται από 2 μέρη. Το Boomba που προέρχεται κυρίως από τον ήχο που προκαλεί η μουσική μας μιας κι έχουμε επηρεαστεί αρκετά από την Moombahton (μία μίξη house & reggaeton μουσικής) και το Montana που το εμπνευστήκαμε από τον χαρακτήρα του Τόνι Μοντάνα και την ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία του.  

Πως θα περιγράφατε τα τραγούδια σας σε κάποιον που δεν τα έχει ακούσει;

Είναι δύσκολο να τα περιγράψουμε γιατί μας δημιουργούνται πολλές εικόνες και συναισθήματα ειδικά την περίοδο που τα φτιάχνουμε. Πιστεύουμε ότι όποιος τα ακούει, ακούει κάτι φρέσκο, κάποιες φορές κι ανεβαστικό, που του δημιουργεί εικόνες και διαθέσεις.

Ποιες είναι οι πιο βασικές επιρροές στη μουσική σας; Ποιους από τους καλλιτέχνες που κυριαρχούν στα παγκόσμια τσαρτς θαυμάζετε;

Οι επιρροές μας είναι αμέτρητες μιας και όλη η ζωή μας περιστρέφεται γύρω από τη μουσική. Θαυμάζουμε πολλούς καλλιτέχνες από το εξωτερικό και φροντίζουμε από τον καθένα να μαθαίνουμε κάτι καινούργιο. Κάποιοι από αυτούς είναι οι  Major Lazer και ο Dj Snake.

Πώς προέκυψε η συνεργασία σας με τον John Katehis;

Μαζί με την ομάδα μας στην Kiwibash επιδιώκουμε πάντα να δουλεύουμε με ανθρώπους που είναι δημιουργικοί κι έχουν πάθος γι’ αυτό που κάνουν. Ο John είναι ένας από αυτούς καθώς διαθέτει πολύ ταλέντο και δημιουργικότητα και είναι ένας  καλλιτέχνης με δεκάδες διακρίσεις στο εξωτερικό και μαζί με όλη την ομάδα της Crystal View (Orfeas Antoulinakis, Angel Saft) μας χάρισαν το εντυπωσιακό 3D animation video του “Circus.

Πως περιμένετε ότι θα είναι το φετινό καλοκαίρι;

Το φετινό καλοκαίρι είναι πολύ ιδιαίτερο για όλους μας, οπότε ελπίζουμε να κυλήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όσον αφορά εμάς, μας περιμένει πολλή δουλειά στο στούντιο για να ετοιμάσουμε τα επόμενα κομμάτια μας αλλά και κομμάτια για άλλους καλλιτέχνες.

Τι σημαίνει για εσάς το να υπογράφετε το anthem του Colour Day Festival 2020;

Είναι μεγάλη μας χαρά να υπογράφουμε το επίσημο Anthem ενός τόσο δημοφιλούς φεστιβάλ μουσικής και χρωμάτων.  Το «Circus» εξαρχής ήταν κομμένο και ραμμένο γι’ αυτό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο το Colour Day όσο και την εταιρία μας την Kiwibash που μας βοήθησαν ώστε όλο αυτό που ακούτε και βλέπετε να γίνει πράξη.  

https://www.youtube.com/watch?v=qvaTZ6tf5Rk&feature=youtu.be