Σε μια βραδιά που τα είχε όλα: μουσικές, χορούς, τραγούδια, δυνατά ντουέτα, πρεμιέρες, αλλά συγκίνηση ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με τον δικό του μοναδικό τρόπο ξεσήκωσε τους τηλεθεατές του MEGA για ακόμα ένα το βράδυ Παρασκευής.

Ο ερμηνευτής της νέας γενιάς που έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια με την υπέροχη φωνή του αλλά και την ευγένεια που τον χαρακτηρίζει έδωσε, όπως πάντα, τον καλύτερο του εαυτό.

Από το πρόγραμμα δεν έλειπαν φυσικά οι μεγάλες του επιτυχίες «Ξημερώματα», «Ψέματα», «Πόσο», «Παιδί γενναίο», «Μάλλον κάτι ξέρω» και το ξεχωριστό «Αποχωρώ» που ερμήνευσε με μεγάλη δεξιότητα.

«Πάμε να περάσουμε όμορφο βράδυ απόψε! Πάμε μαέστρο! Μου λείψατε!» είπε, όταν λίγο μετά τις 23:00 της Παρασκευής, έδωσε το έναυσμα για μια μοναδική βραδιά!

Δείτε επίσης: Χαμός στα social media με τη μοναδική συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στο MEGA

«Αγάπη μου από κάρβουνο και θειάφι»

Εκτός από τα αγαπημένα δικά του κομμάτια ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε ένα πολύ συγκινητικό αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο επιλέγοντας μελωδίες που έχει πει ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής.

«Θες» και «Κάποιες φορές» σε μουσική Στέφανου Κορκολή, «Θάλασσες» του Μάριου Τόκα αλλά και «Ρόζα» του Θάνου Μικρούτσικου, πήραν νέα μορφή μέσα από την ερμηνεία του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο οποίος με σεβασμό στον αείμνηστο Μητροπάνο στάθηκε επάξια στο ύψος των περιστάσεων.

«Λάθος μου» από Θεοδωρίδου και Αργυρό

Στη συχνότητα του MEGA επέστρεψε η Νατάσα Θεοδωρίδου, μόλις μια εβδομάδα μετά από την δική της εντυπωσιακή συναυλία.

Η Θεοδωρίδου τραγούδησε το καινούργιο της τραγούδι «Παραδόθηκα Σε Σένα» που είχε ακουστεί για πρώτη φορά στο MEGA και μαζί με τον Αργυρό είπαν τη μεγάλη τους επιτυχία «Λάθος μου».

Μαζί με τον Νατάσα Θεοδωρίδου ο Αργυρός ερμήνευσε ένα ακόμα «διαμάντι» της δισκογραφίας, τα «Δίδυμα φεγγάρια» της Αλέκας Κανελλίδου και του Δημήτρη Μητροπάνου.

Σέξι… «Fuego»

Αποκαλυπτική και άκρως σέξι εμφανίστηκε στη συναυλία του MEGA η μεγαλύτερη performer της χώρας μας, η Ελένη Φουρέιρα.

Η γοητευτική τραγουδίστρια έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση εν κινήσει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Οι δυο τους μίλησαν εκτός από τα επόμενα σχέδιά τους για τις νεανικές τους τρέλες και την επαναστατική τους διάθεση. «Ότι restart κάνεις στη ζωή σου είναι πάντα για καλό» ανέφερε η Ελένη Φουρέιρα σχολιάζοντας τις δύσκολες μέρες που περάσαμε όλοι στην καραντίνα.

Στη συνέχεια χάρισαν στους τηλεθεατές μερικά υπέροχα ντουέτα με πιο δυνατή στιγμή τις «Χίλιες σιωπές» του Νίκου Ζούδιαρη που έχει ερμηνεύσει η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

«Ο ωραίος κι η ωραία» της Κατερίνας Κούκα και του Αντώνη Καφετζόπουλου ανανεώθηκαν μέσα από τις φρέσκιες ερμηνείες των δύο τραγουδιστών όπως και το «Ένα βράδυ που βρεχε» του Νίκου Γούναρη.

Σε πολύ ενδιαφέρον μουσικό διάλογο οι δύο τραγουδιστές ερμηνεύσαν επιτυχίες όπως το «Ανήκω σε μένα» και το «Να το πάρεις το κορίτσι».

Η Ελένη Φουρέιρα, τέλος, αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι τις επόμενες εβδομάδες και φυσικά δεν παρέλειψε να παρουσιάσει το διάσημο «Fuego» σε μια πολύ ενδιαφέρουσα νέα εκδοχή.

Αξέχαστες επιτυχίες των Πυξ Λαξ από τον Μπάμπη Στόκα

«Ψωνίστηκε ποτέ;» ρώτησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός τον Μπάμπη Στόκα σε μια συζήτηση-εξομολόγηση πριν βρεθούν στην ιδιότυπη σκηνή του MEGA.

Ο συνιδρυτής των Πυξ Λαξ, αν και ακολουθεί τον δικό του δρόμο εδώ και αρκετά χρόνια, μίλησε στον Αργυρό για την επιτυχία της μπάντας και τους χιλιάδες θαυμαστές της.

Ένα από τα πιο πετυχημένα γκρουπ του ελληνικού πενταγράμμου, με χιλιάδες πωλήσεις και φανατικούς θαυμαστές σε όλη την πορεία του, δημιούργησε επιτυχίες που αγάπησε με πάθος το κοινό.

Ο Μπάμπης Στόκας έχοντας στο πλευρό του τον Κωνσταντίνο Αργυρό ερμήνευσε το «Πούλα με», μια από τις πρώτες επιτυχίες του συγκροτήματος και το «Λένε για μένα» από τους «Πρίγκιπες της δυτικής όχθης» του 1994.

Ξεχωριστή ήταν η στιγμή που οι δύο ερμηνευτές είπαν το «Έπαψες να έπαψες αγάπη να θυμίζεις» και το «Μια συνουσία μυστική» από τον δίσκο Στίλβη του 1998.

Μια πολύ δυνατή στιγμή που θύμισε στο κοινό μια από τις επιτυχίες του πιο άρτιου δίσκου των Πυξ Λαξ, που πούλησε πάνω από 100.000 αντίτυπα και έγινε πλατινένιος.