Πιστό στο ραντεβού του με τη ψυχαγωγία το MEGA φέρνει και αυτή την Παρασκευή στις οθόνες μας ένα από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Λίγα λεπτά μετά τις 23:00 ο Κωνσταντίνος Άργυρος μας υποδέχτηκε στο τηλεοπτικό του σπίτι και μας υποσχέθηκε μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση, όμορφες στιγμές και φυσικά πολύ τραγούδι.

Λαμπεροί καλεσμένοι και μεγάλες εκπλήξεις

Σε αυτή τη μεγάλη βραδιά ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του δεν θα είναι μόνος. Θα έχει στο πλευρό του κορυφαίους τραγουδιστές, οι οποίοι μαζί με τον οικοδεσπότη υπόσχονται να απογειώσουν το κέφι μας.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία επιστρέφει στο MEGA μια εβδομάδα μετά την άκρως επιτυχημένη συναυλία της, η Ελένη Φουρέιρα και ο Μπάμπης Στόκας θα ερμηνεύσουν αγαπημένες επιτυχίες τους, αλλά και δυνατά ντουέτα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό!

Από τη μεγάλη αυτή συναυλία δεν θα λείψουν ούτε οι εκπλήξεις, αφού ο Κωνσταντίνος Άργυρος θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά, στην μοναδική αυτή βραδιά στο MEGA, το νέο του τραγούδι «Αθήνα μου».

«Θα δείτε εκπλήξεις»

Μιλώντας νωρίτερα στην εκπομπή LIVE NEWS ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αποκάλυψε κάποιες από τις εκπλήξεις που περιμένουν τους τηλεθεατές του MEGA απόψε.

«Έχουμε ετοιμάσει μία εκπληκτική εκπομπή. Θέλω να ευχαριστήσω το MEGA και τον πρόεδρο, τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Έχω καλεσμένους όπως η μαγική Ελένη Φουρέιρα, η Νατάσα Θεοδωρίδου με τη φωνάρα της, και ένας άνθρωπος εκπληκτικός που εκτιμώ αφάνταστα, ο Μπάμπης Στόκας. Έχουμε εκπλήξεις μεταξύ μας που θα τις δείτε» ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής λίγο πριν τη μεγάλη βραδιά.

Μιλώντας για την περίοδο του lockdown τόνισε πως «δύο μήνες δημιουργούσα μουσική. Πέρασα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα την καραντίνα. Μέσα σε όλη αυτή τη δημιουργία βγήκε και ένα καινούργιο τραγούδι. Ελπίζω να το αγαπήσετε να το κάνετε δικό σας. Για εμένα έχει ψυχή αυτό το τραγούδι. Είμαι ευτυχισμένος και περήφανος για τους συνεργάτες μου».

Σύμφωνα με τον ίδιο «ο πολιτισμός δεν σταματάει ποτέ. Όποιο εμπόδιο και να του έρθει, θα βρει το δρόμο. Εμείς οφείλουμε να σεβόμαστε το παρελθόν και όσα ζούμε και να προσπαθούμε να προχωράμε με ειλικρίνεια προς το μέλλον».