Το ντοκιμαντέρ «O τελευταίος χορός» βρίσκεται εδώ και εβδομάδες καθημερινά στην κορυφή του ελληνικού Top 10 του Netflix στην Ελλάδα και έχει βαθμολογηθεί στο IMdb με ένα υψηλότατο 9,4/10.

Οκτώ από τα δέκα επεισόδια έχουμε δει μέχρι στιγμής, ενώ τη Δευτέρα (18/05) τα δύο τελευταία θα είναι διαθέσιμα στη χώρα μας μέσω της γνωστής συνδρομητικής πλατφόρμας.

Η πολύκροτη παραγωγή εστιάζει στην αγωνιστική σεζόν 1997-98 των Chicago Bulls, της ομάδας με την οποία ο θρύλος του μπάσκετ Μάικλ Τζόρνταν έγινε διάσημος στα πέρατα του κόσμου, κάνοντας παράλληλα flashbacks σε όλη τη μέχρι τότε πορεία του.

Περισσότερες από 100 προσωπικότητες (αθλητές, δημοσιογράφοι, συγγενείς, συγγραφείς, αστέρες της σόουμπιζ αλλά και τέως Πρόεδροι των ΗΠΑ) που έζησαν από κοντά (ή εξ αποστάσεως) τα τεκταινόμενα εκείνης της περιόδου κλήθηκαν τώρα να μιλήσουν στην κάμερα για τα επιτεύγματα και τις αστοχίες (ακόμη και τις αποτυχίες) του MJ και του περιγύρου του.

Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» ο Γιώργος Νάστος κάνει μια ανασκόπηση των πιο ξεχωριστών στιγμιοτύπων που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι σήμερα στο ντοκιμαντέρ, ενώ ο Μάρκος Καρασαρίνης φωτίζει τις υπεράνθρωπες δυνατότητές του εντός παρκέ που συνέβαλαν στο χτίσιμο του μύθου του.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»