«Από το παράθυρο σου πέρασε το καλοκαίρι, πέρασε κι η συννεφιά, πέρασε όλη μας η αγάπη, πέρασε όλη μας η πίκρα, πέρασε και η χαρά», ερμήνευσε ο Γιώργος Νταλάρας στην αρχή ιδιαίτερης αποψινής βραδιάς μαζί με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Το αφιέρωμα του Γιώργου Νταλάρα σήμερα θα είναι γεμάτο με τραγούδια που μας φέρνουν πιο κοντά, μια ανάσα θα βρεθούμε ο ένας από τον άλλον, νοερά όπως επιβάλλουν οι συνθήκες.

Το ελληνικό τραγούδι έχει πολλές άγκυρες που το έφτασαν εδώ που είναι σήμερα. «Αυτές οι άγκυρες στο χώρο του τραγουδιού είναι για μένα δύο άνθρωποι. Ο Τσιτσάνης και ο Θεοδωράκης. Είναι αυτοί που έχτισαν την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού» ανέφερε στην εισαγωγή του ο σπουδαίος ερμηνευτής.

Τι κι αν οι συναυλίες έχουν ακυρωθεί λόγω της πανδημίας; Απόψε οι ερμηνείες του Γιώργου Νταλάρα θα μετατρέψουν όλη την Ελλάδα σε μια τεράστια μουσική σκηνή.

Τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και του Βασίλη Τσιτσάνη που μας συντροφεύουν εδώ και δεκαετίες ζωντανεύουν και μας φέρνουν όλους πιο κοντά.

Μαζί με τον μοναδικό ερμηνευτή σπουδαίοι καλεσμένοι

Μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα, σε αυτή την ιδιαίτερη συνάντηση, όπου και πάλι η μουσική γίνεται ο συνδετικός μας κρίκος, θα τραγουδήσουν και η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Χρήστος Μάστορας, ο Δημήτρης Μπάσης, η Ασπασία Στρατηγού και η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Ο Κώστας Γαβράς από το Παρίσι θα στείλει το δικό του μήνυμα ενώ μια εμφάνιση-έκπληξη θα κάνει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Μετά τις μαγευτικές βραδιές με τον Αντώνη Ρέμο και την Άννα Βίσση που είχαν πολύ μεγάλη απήχηση στον κόσμο, ο Γιώργος Νταλάρας μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών του MEGA και στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας