Η Άννα Βίσση αποκαλύπτει την ιστορία πίσω από το «Δώδεκα»

Την ιστορία πίσω από το αγαπημένο «Δώδεκα», ένα διαχρονικό κομμάτι που όλοι έχουμε αγαπήσει, αποκάλυψε η Άννα Βίσση. Φυσικά, Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας πάνε «πακέτο» στη συνείδηση του κόσμου, αφού μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, ήταν δημιουργίες του. Όπως και αυτή. «Το τραγούδι αυτό γράφτηκε εδώ, το 1985. Όσο το έλεγα, ο Καρβέλας […]

Την ιστορία πίσω από το αγαπημένο «Δώδεκα», ένα διαχρονικό κομμάτι που όλοι έχουμε αγαπήσει, αποκάλυψε η Άννα Βίσση. Φυσικά, Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας πάνε «πακέτο» στη συνείδηση του κόσμου, αφού μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, ήταν δημιουργίες του. Όπως και αυτή.

«Το τραγούδι αυτό γράφτηκε εδώ, το 1985. Όσο το έλεγα, ο Καρβέλας δεν αντιδρούσε ωραία. Κάναμε ένα μεγάλο καβγά γιατί με πρόσβαλε. Μου είπε ότι “δεν μου σηκώνεις την τρίχα, δεν το ερμηνεύεις όπως θα ήθελα. Θα μάθεις να τραγουδάς;”. Και σηκώθηκε και έφυγε, με παράτησε», θυμήθηκε η Άννα Βίσση.

«Έμεινα όλη τη νύχτα και θυμάμαι ότι είχα κοιμηθεί εδώ. Με πήρε ο ύπνος από την κούραση, πια. Τραγούδα, τραγούδα, δεν μου έβγαινε. Και με ξύπνησε η ηλεκτρική σκούπα μιας κοπέλας που ήρθε να καθαρίσει, γύρω στις 11 το πρωί. Μπαίνω μέσα, τσαντισμένη, λέω “δεν είναι δυνατόν, θα το πω”. Γελάω γιατί θυμάμαι ότι του άρεσε μετά. Με αγκάλιασε, με φίλησε», πρόσθεσε, και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που έφτασε σε όλους μας, ένα ξεχωριστό τραγούδι, με μια μοναδική ερμηνεία.

«Νίκο για εσένα», είπε η Άννα Βίσση, λίγο πριν ερμηνεύσει για μία ακόμη φορά το «Δώδεκα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα