• Αναζήτηση

Αναβολή και για την διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου

Η έκθεση του Πεκίνου προστίθεται στην μακρά λίστα διοργανώσεων που επηρεάζονται απο την πανδημία του κορωνοϊού, με τους διοργανωτές της να αναζητούν νέα ημερομηνία για το φθινόπωρο.

Οι διοργανωτές της έκθεσης του Πεκίνου, της μεγαλύτερης κινεζικής έκθεσης αυτοκινήτου η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο εκ περιτροπής με την έκθεση της Σαγκάης, ανακοίνωσαν την αναβολή της για τα τέλη Σεπτεμβρίου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η κινεζική έκθεση ήταν προγραμματισμένη, όπως κάθε χρόνο, να πραγματοποιηθεί στα τέλη Απριλίου και συγκεκριμένα απο τις 21 έως τις 30 Απριλίου, ωστόσο πλέον, θα ανοίξει τις πύλες της στις 26 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 5 Οκτωβρίου.

Η απόφαση δεν αποτελεί έκπληξη μιας και η έκθεση του Πεκίνου αποτελεί την έκτη διεθνή αυτοκινητιστική διοργάνωση που επηρεάζεται από την πανδημία καθώς ήδη, λόγω των ειδικών συνθηκών, έχουν ακυρωθεί η έκθεση του Detroit και η έκθεση της Γενεύης ενώ οι διοργανωτές της έκθεσης της Νέας Υόρκης όσο και του φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood αναζητούν νέες ημερομηνίες τη στιγμή που η έκθεση του Παρισιού αναζητά νέα μορφή προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Autohub
Σίβυλλα
Helios Kiosk