Το πνεύμα μετεξέλιξης του ΣΥΡΙΖΑ

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η πολιτική μετατόπιση του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα στο άμεσο μέλλον.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η πολιτική μετατόπιση του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα στο άμεσο μέλλον.

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, ο κορωνοϊός μπορεί να ανέβαλε για λόγους δημόσιας υγείας τις σχετικές εσωκομματικές διαδικασίες, αλλά η επεξεργασία νέων θέσεων και νέας στρατηγικής συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς.

Οπως μεταφέρουν εμπλεκόμενα πρόσωπα, η επεξεργασία είναι βαθιά και ενδιαφέρουσα.

«Θα χυθεί πολύ αίμα στην πορεία προς το συνέδριο, θα τεθούν όλα τα επίμαχα θέματα και μαζί θα κριθούν στερεότυπα και αντιλήψεις που έχουν δοκιμαστεί και ξεπεραστεί στην πραγματική ζωή» επισημαίνεται χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, μας μεταφέρθηκε η θέση των «επεξεργαστών» της νέας πολιτικής στο ζήτημα της πρώτης κατοικίας.

«Το προς προστασία αγαθό δεν είναι η πρώτη κατοικία, αλλά η στέγαση, για τη διασφάλιση της οποίας λαμβάνουν μέτρα ακόμη και φιλελεύθερες κυβερνήσεις, άρα οφείλουμε αυτό να προστατεύσουμε και όχι συλλήβδην να καταδικάσουμε και να αποτρέψουμε όλους τους πλειστηριασμούς».

Η παραπάνω περικοπή δηλώνει με χαρακτηριστικό τρόπο την επιδιωκόμενη μετατόπιση και μετεξέλιξη, επιτρέποντας στον καθένα να προβλέψει τόσο την ένταση όσο και την έκταση των αντιδράσεων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Τα gatherings δημιουργούν χαμό! Η αλήθεια είναι ότι παρακολουθούμε με απορία και σκεπτικισμό (χρειάζεται μεγάλη προσοχή, δεν τελειώσαμε με τον κορωνοϊό) όλο αυτό... ΣΙΒΥΛΑ |
Helios Kiosk