Λίγες μόλις ημέρες έχουν απομείνει για το ντεμπούτο της στο λονδρέζικο Γουεστ Εντ. Ο λόγος για την Εμίλια Κλαρκ, διάσημη στα πέρατα του κόσμου ως Ντενέρις Ταργκάριεν του «Game of Thrones», η οποία από τις 11 Μαρτίου έως τις 30 Μαΐου θα υποδύεται τη Νίνα, την εμβληματική ηρωίδα του Τσέχοφ από το έργο του «Ο Γλάρος», σε μια σύγχρονη διασκευή του κλασικού θεατρικού σε απόδοση της Ανια Ράις και σε σκηνοθεσία του Τζέιμι Λόιντ.

Η 33χρονη με το πλατύ, μεταδοτικό χαμόγελο ήταν πρόσφατα καλεσμένη σε δημοφιλή ραδιοφωνική εκπομπή προκειμένου να προωθήσει την επικείμενη παράστασή της και όταν τη ρώτησαν αν κατάφερε να κλέψει κανένα ενθύμιο από τα γυρίσματα της σειράς που την ανέδειξε σε σταρ απάντησε πως η ίδια ήταν πολύ καλό κορίτσι, όμως τα περασμένα Χριστούγεννα ο αδελφός της, εικονολήπτης που πέρασε από το επιτελείο του τηλεοπτικού φαινομένου, της έκανε δώρο μια σημαία του οίκου ων Ταργκάριεν την οποία είχε καταφέρει να φυγαδεύσει από το σετ του Game of Thrones. Εκείνη συγκινήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα.

Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» ο Γιώργος Νάστος περιγράφει πώς η όμορφη Βρετανίδα ξεπέρασε τις σοβαρές περιπέτειες που αντιμετώπισε με την υγεία της – ένα εγκεφαλικό ανεύρυσμα παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή – και αναφέρεται στις πρόσφατες επαγγελματικές δραστηριότητές της, που περιλαμβάνουν και έναν νέο, αναπάντεχο ρόλο.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»