Το μηνιαίο περιοδικό «STARTUPPER MAG», την Κυριακή με «ΤΟ ΒΗΜΑ»

Γνωρίστε τον κόσμο της νέας επιχειρηματικότητας

STARTUPPER MAG

Το μηνιαίο περιοδικό της ελληνικής Startup σκηνής

Σε αυτό το τεύχος

Μεγάλο αφιέρωμα στις χρηματοοικονομικές τεχνολογίες (Fintech) και πώς αυτές αλλάζουν τις καθημερινές συνήθειες μας αλλά και τις επιχειρηματικές αποφάσεις.
Το αφιέρωμα πλαισιώνεται από συνεντεύξεις της ευρωβουλευτίνας του ΚΙΝ.ΑΛ, Εύα Καϊλή και της Σταυρούλας Καμπουρίδου απο την Τράπεζα της Ελλάδας, δύο πρόσωπα στο επίκεντρο της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας και όχι μόνο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οπως κάθε μήνα το Startupper Mag έχει όλα τα τελευταία νέα από την νέα επιχειρηματική σκηνή της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου και παρουσιάσεις των πιο καινοτόμων Startups.

Τα «Παιδιά από τη Πάτρα» έχουν εξελίξει τα υδήποτα μια και έχουν φτιάξει ένα βιολογικό λικέρ χωρίς ζάχαρη.
Η «Fliip» απο την Κρήτη ανταγωνίζεται στα ίσια τα ηλεκτρικά πατίνια της «Lime» ενώ η «Meazon» έχει κερδίσει Αμερική και Ευρώπη με τους έξυπνους μετρητές ενέργειας αλλά δεν μπορεί να βρει την ανταπόκριση που θα έπρεπε στην Ελλάδα.

Τέλος, στις σελίδες του Startupper Mag Φεβρουαρίου θα βρείτε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα για τα περιζήτητα επαγγέλματα του 2020.

Το «STARTUPPER MAG», που κυκλοφορεί κάθε τελευταία Κυριακή κάθε μήνα, καταγράφει και αναλύει όσα συμβαίνουν στο πολλά υποσχόμενο οικοσύστημα των Startup εταιρειών στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι να ανοίξει τον κόσμο της νέας επιχειρηματικότητας και των Startups στο ευρύ κοινό, ενημερώνοντας για το σήμερα και το αύριο αλλά και βοηθώντας τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες να σχεδιάσουν την πορεία τους μέσα από μια δύσκολη αλλά πολύ συναρπαστική διαδρομή, γεμάτη ευκαιρίες για τους ίδιους αλλά και για τη χώρα μας.

Την ευθύνη της έκδοσης του «STARTUPPER MAG» έχει η ομάδα του Startupper.gr, το οποίο αποτελεί ένα από τα λίγα ηλεκτρονικά μέσα που παρακολουθεί την ελληνική Startup σκηνή και το μοναδικό που έχει εστιάσει τη θεματολογία του στη νεοφυή επιχειρηματικότητα, παρακολουθώντας όλα όσα συμβαίνουν, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Το Startupper.gr αποτελεί το βασικό σημείο αναφοράς, από το οποίο περνούν όλες οι ειδήσεις που αφορούν το οικοσύστημα των Startup εταιρειών στην Ελλάδα, ενώ στα πέντε και πλέον χρόνια της λειτουργίας του έχει βρεθεί σε εκατοντάδες εκδηλώσεις, είτε αυτές συμβαίνουν στο εσωτερικό της χώρας, είτε στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο αυτό το «STARTUPPER MAG» αποτελεί μια φυσική εξέλιξη για το Startupper.gr και του Westart.gr αποτελώντας το πρώτο και ταυτόχρονα το μοναδικό περιοδικό που έρχεται να καταγράψει την ελληνική Startup σκηνή σε συνεργασία φυσικά με το κύρος και την δύναμη μιας ιστορικής εφημερίδας όπως «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ».