«Λίγο καιρό πριν, άνοιξα το πρώτο μου pop-up κατάστημα στο κέντρο της Κηφισιάς. Νιώθω ιδιαίτερα υπερήφανη για αυτό. Το συγκεκριμένο, διακοσμημένο με περισσότερα από ένα εκατομμύριo κρύσταλλα Swarovski, προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να κάνουν personalize τις Marina Raphael τσάντες τους με τα αρχικά τους γράμματα σε μορφή κρυστάλλων. Επιθυμία μου είναι να “χαρίσω” ένα άγγιγμα λάμψης που θεωρώ ότι ταιριάζει σε αυτές τις όμορφες, αισιόδοξες ημέρες».
Ο ενθουσιασμός της Μαρίνας Ραφαήλ είναι απόλυτα δικαιολογημένος και δεν οφείλεται μόνο στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Πέρα από την εντυπωσιακή μπουτίκ της Κηφισιάς η ιδιαίτερη συλλογή της «εκτίθεται» ήδη στα ράφια διεθνούς εμβέλειας καταστημάτων, όπως το παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας Luisaviaroma (το κατάστημα στο οποίο σπεύδουν να κάνουν shopping οι πλέον stylish άνθρωποι στον κόσμο), τα εμβληματικά Harrods και το online Moda Operandi.

Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» η Μαργαρίτα Σφέτσα συνομιλεί με τη νεαρή ταλαντούχα δημιουργό που ανοίγει τα φτερά της και στις αγορές του εξωτερικού με όπλο τις ευφάνταστες, φίνες δημιουργίες της.