Η μικρή του συμμετοχή, μόλις στο πρώτο επεισόδιο της σειράς «Αγριες Μέλισσες», ήταν ικανή να δημιουργήσει μία φρενίτιδα στα social media, με το όνομά του να φιγουράρει στα trending topics του Τwitter και με lifestyle ιστοσελίδες να του κάνουν αφιερώματα με πηχυαίους τίτλους.

Ο ακριβοθώρητος Ανδρέας Κωνσταντίνουο πρωταγωνιστής του Παντελή Βούλγαρη στις δύο τελευταίες ταινίες του, τη «Μικρά Αγγλία» και «Το τελευταίο σημείωμα», ο ηθοποιός που πρόλαβε να συνεργαστεί με τον Θόδωρο Αγγελόπουλο στην «Αλλη θάλασσα» η οποία έμεινε ανολοκλήρωτη μετά τον τραγικό θάνατο του μεγάλου σκηνοθέτη, δηλώνει ταγμένος στον κινηματογράφο και το θέατρο.

Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» η Ερη Βαρδάκη συνομίλησε μαζί του με δύο αφορμές: τη συμμετοχή του στην ταινία «Ευτυχία», η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο στις κινηματογραφικές αίθουσες και αναφέρεται στη ζωή της στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου,  και την επιστροφή του τον προσεχή Φεβρουάριο στον «Οθέλλο» της ομάδας Kursk στο Θέατρο Τέχνης: «Θέλει φροντίδα να μη χάσεις το νήμα με τον εαυτό σου και με την τέχνη σου. Πόσο μάλλον στον “Οθέλλο”. Ανεβαίνουμε στη σκηνή και ζούμε κάτι πολύ πιο έντονο από τη ζωή μας».

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»