Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ – Ενα αστείο κορίτσι

Η 34χρονη Βρετανίδα έχει αναδειχθεί σε μία από τις πιο περιζήτητες σεναριογράφους και ηθοποιούς του τηλεοπτικού στερεώματος χάρη στο αριστοκρατικό στυλ και το απίθανο χιούμορ της.

Λίγες τηλεοπτικές σειρές με κεντρική ηρωίδα μια αντισυμβατική νεαρή γυναίκα έχουν καταφέρει να μετατραπούν σε φαινόμενο της ποπ κουλτούρας με τον τρόπο που αυτό συνέβη στο «Fleabag». Ειδικά η δεύτερη σεζόν χαρακτηρίστηκε αριστουργηματική ομόφωνα από τη διεθνή κριτική. Για τη μεγάλη επιτυχία ευθύνεται η δημιουργός και πρωταγωνίστρια της σειράς Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, μια 34χρονη βρετανίδα που έχει φέρει τα πάνω-κάτω στον σύγχρονο κόσμο του θεάματος.
Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» ο Γιώργος Νάστος εξηγεί από πού πηγάζει η γοητεία της και προσπαθεί να ρίξει φως σε μια πορεία που την έχει φέρει από το σανίδι του θεάτρου να κλείνει συμφωνίες με την Amazon που φημολογείται ότι θα της αποφέρουν 20 εκατομμύρια δολάρια ετησίως και να συνυπογράφει το σενάριο του νέου, πολυαναμενόμενου Τζέιμς Μποντ.
Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»
BHMAgazino
Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk