«Ο ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ημέρες επιδίδεται σε μια ακόμη θεατρική παράσταση του παραλόγου, όπου πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο αρχηγός και τα στελέχη του διαθέτουν ιδιαίτερο ταλέντο. Ας καταλάβουν ότι μας διευκολύνουν. Με την τακτική που ακολουθούν θα επιστρέψουν στο 3% και τις συνιστώσες τους, όταν πήγαιναν μάρτυρες στη δίκη της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν» δήλωσε ο Μακάριος Λαζαρίδης σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, με αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Προεκλογικά, τόνισε ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, η Νέα Δημοκρατία είχε θέσει, βάσει του κυβερνητικού της προγράμματος, τρεις προτεραιότητες: τη μείωση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών, τις επενδύσεις και τις δουλειές, καθώς και την επαναφορά του νόμου και της τάξης.

«Ο ελληνικός λαός, στη συντριπτική του πλειοψηφία, εμπιστεύτηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία γι’ αυτά που τους υποσχέθηκε. Είτε αρέσει είτε όχι στον κ. Τσίπρα και τα στελέχη του, η εντολή που έχουμε από το λαό είναι ότι ο νόμος και η τάξη θα επανέλθουν, θα γίνουμε μια κανονική χώρα» ανέφερε.

Υπογράμμισε ότι υπάρχει η πολιτική βούληση γι’ αυτό και υπενθύμισε την ψήφιση του νόμου για την κατάργηση του ασύλου, με στόχο τα πανεπιστήμια να είναι «χώροι διακίνησης ιδεών και όχι μπαχαλάκηδων και ναρκωτικών».

(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)