• Αναζήτηση

Κάρλι Κλος : Μοντέλο επιχειρηματικότητας

Eγινε διάσημη χάρη στις εκπληκτικές αναλογίες της όμως έχει πολλάκις αποδείξει ότι η ομορφιά της είναι το τελευταίο για το οποίο μπορεί να τη θαυμάζει κανείς.

Πανύψηλη, ξανθιά, εντυπωσιακή, η Κάρλι Κλος έγινε διάσημη στην εφηβεία της χάρη στο κάλλος της και στο εντυπωσιακό της περπάτημα πάνω σε κάθε είδους πασαρέλα.

Το 27χρονο σήμερα μοντέλο έχει ωστόσο εδώ και χρόνια κουραστεί να επαινείται μόνο για την ομορφιά της και αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητές, λανσάροντας, μεταξύ άλλων, μια εντυπωσιακή πρωτοβουλία που βοηθά νέα κορίτσια να ασχοληθούν με τον προγραμματισμό, εξ ου και έχει φιγουράρει στο εξώφυλλο του περιοδικού «Entrepreneur», ενώ έχει συμπεριληφθεί και στις πιο επιδραστικές προσωπικότητες του πλανήτη από το «Time».

Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» ο Γιώργος Νάστος κάνει μια αποτίμηση των επαγγελματικών επιτευγμάτων της πρώην κολλητής φίλης της Τέιλορ Σουίφτ και εξηγεί πώς η όμορφη αμερικανίδα βρέθηκε να ανήκει στη ευρύτερη οικογένεια του Ντόναλντ Τραμπ και γιατί η κόρη του POTUS Ιβάνκα την αποκαλεί «sister».

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»

Δείτε επίσης
BHMAgazino
Σίβυλλα
Helios Kiosk