• Αναζήτηση
 • Παναθηναϊκός : Τι θα γίνει με τον Ινσούα

  Ο Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να ξεκινήσει τον κύκλο των συζητήσεων για ανανεώσεις από τον Εμανουέλ Ινσούα, με τον οποίο είχε γίνει μια πρώτη κουβέντα και το καλοκαίρι.

  Εμανουέλ Ινσούα, Σωκράτης Διούδης, Ματίας Γιόχανσον, Χρήστος Δώνης. Και αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2020, ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

  Αυτά είναι τα πέντε συμβόλαια που θα κληθεί ο Παναθηναϊκός αρχικά να αποφασίσει αν θα θελήσει να τα ανανεώσει και στη συνέχεια θα προχωρήσει σε συζητήσεις/προτάσεις.

  Τα τέσσερα τελειώνουν το καλοκαίρι, αυτό του αρχηγού σε 14 μήνες, κάτι πάντως που δε σημαίνει πως δε θα ασχοληθεί νωρίτερα ο Παναθηναϊκός.

  Ωστόσο, αυτή τη στιγμή προτεραιότητα φαίνεται πως είναι το συμβόλαιο του Εμανουέλ Ινσούα, ο οποίος ναι μεν δε διανύει σ’ αυτό το ξεκίνημα μια καλή περίοδο, αντίστοιχη της περσινής, πλην όμως στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν την αξία του, εκτιμούν όσα έχει προσφέρει και είναι έτοιμοι να μπουν σε συζητήσεις μαζί του.

  Διαβάστε περισσότερα εδώ 

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk