Ο Άρης επικράτησε σχετικά εύκολα του Απόλλωνα Λάρισας σε φιλικό αγώνα, με σκορ 3-1. Ο Μάρτιν Τόνσο οδήγησε τους Θεσσαλονικείς στη νίκη καθώς σκόραρε δύο γκολ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Απόστολος Τερζής έδωσε χρόνο συμμετοχής σε μερικούς ποδοσφαιριστές που δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους μέχρι τώρα.

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί μέχρι σήμερα σε επίσημο ματς και έπαιξαν σήμερα είναι οι Διαμαντόπουλος, Μενέντεθ, Τσιλιγγίρης και Κωνσταντινίδης.

Ο Άρης ξεκίνησε καλά τον αγώνα και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 7ο λεπτό με γκολ του Τόνσο, ενώ την ασίστ μοίρασε ο Μαντσίνι. Το 1-0 ήταν γεγονός. Μέσα σε τρία λεπτά, ωστόσο, ο Απόλλων ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά του Ναζίμ, ενώ η ομάδα του Αριάν Μπελά «σπατάλησε» αρκετές ευκαιρίες για να πάρει… κεφάλι στο σκορ.

Στο 32′ οι «κίτρινοι» πήραν εκ νέου το προβάδισμα. Ο γκολκίπερ Γκέκας έκανε λάθος διώξιμο, ο Τόνσο το εκμεταλλεύτηκε και έκανε το 2-1 και κάπου εκεί το μομέντουμ πέρασε ξανά στα… πόδια των παικτών του Τερζή. Στο β’ μέρος, την πρωτοβουλία των κινήσεων πήρε ο Άρης, ο οποίος είχε αρκετές ευκαιρίες για να «κλειδώσει» τη νίκη νωρίς. Η σπουδαιότερη από αυτές ήταν στο 86′, με τον Μαντσίνι να εκτελεί φάουλ και να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Γκέκα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης: Τσιλιγγίρης, Κωνσταντινίδης, Μενέντεθ, Σόουζα, Δεληζήσης, Αμπού Μπα, Ντουάρτε (Μαρμαρίδης 79′), Μαντσίνι, Τόνσο, Μαρτίνες (Τσαγκαλίδης 85′), Διαμαντόπουλος (Μπακούστης 62′)

Απόλλων Λάρισας: Γκέκας, Τασιούλης, Χατζής, Σκούπρα, Σάντος (Καρίκκι 85), Μπαστακός (Σιφναίος 78′), Νύκταρης (Νούσιος 60′), Ναζίμ, Καρατάσιος, Κουρτεσιώτης, Κωστούλας (Μπιμάι 60′)