O Τρέντ Αλεξάντερ Άρνολντ παραχώρησε συνέντευξη για την εξέλιξη της καριέρας του και την πορεία του τα τελευταία χρόνια στη Λίβερπουλ και ο Άγγλος μπακ αποθέωσε τον Γιούργκεν Κλοπ.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος ποδοσφαιριστής των κόκκινων τόνισε ότι ένα μεγάλο κομμάτι της καριέρας του το οφείλει στον Γερμανό τεχνικό, ενώ ξεκαθάρισες πως ήταν ο μοναδικός που του έδωσε τόσες πολλές ευκαιρίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Του οφείλω τα πάντα, πραγματικά! Χωρίς εκείνον, ποιος ξέρει τι θα είχα απογίνει… Είναι αυτός που μου έδωσε τις περισσότερες ευκαιρίες, περισσότερες και από όσες θα μπορούσα να ζητήσω ο ίδιος.

Πίστεψε πολύ σε εμένα και εγώ προσωπικά προσπαθώ να του το ξεπληρώνω αυτό καθημερινά. Από τις πρώτες του εβδομάδες ήρθε στις ακαδημίες και παρακολούθησε τους νεαρούς παίκτες. Αυτό τότε μας έκανε όλους να πιστέψουμε ότι θα μας δώσει ευκαιρίες.

Σε αυτή την τετραετία που βρίσκεται στην ομάδα έχει δώσει πολλές ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως προφανώς και σε εμένα. Θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και ελπίζω ότι θα παραμείνει πετυχημένος και τα επόμενα χρόνια».