Ο Πανιώνιος έμεινε όρθιος στην Λαμία και πήρε σημαντική εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με σκόρερ τον Αραμπούλι.

Από την άλλη πλευρά η Λαμία δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 1, παρά το γεγονός ότι κρατούσε μέχρι τις καθυστερήσεις τη νίκη από το γκολ του Ντάνι Μπεχαράνο στο 69′.

Ο Πανιώνιος ισοφάρισε στο 93′ σε 1-1 με εκπληκτικό γκολ του Αραμπούλι, με το αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται θετικό για τους Νεοσμυρνιώτες, καθώς απέφυγαν την ήττα στο φινάλε του παιχνιδιού.  Για πέναλτι στον Αραμπούλι (12′) φωνάζουν στον Πανιώνιο, για το ακυρωθέν γκολ στον Σασί (75′), διαμαρτύρεται η ομάδα της Φθιώτιδας.

Η Λαμία, έπειτα από 2 ισοπαλίες με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο, φιλοδοξούσε να πετύχει την πρώτη της νίκη μπροστά στο κοινό της, για να μην χάσει περισσότερο έδαφος. Από τη μεριά του ο Πανιώνιος, δίχως περιθώρια απωλειών, στόχευε στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

«Άχρωμο» πρώτο ημίχρονο, διαμαρτυρίες για πέναλτι ο Πανιώνιος

Σε ένα «άγευστο» πρώτο ημίχρονο, στο οποίο ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν χαμηλός και οι δύο ομάδες φύλαγαν τα νώτα τους, η Λαμία έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους στο 12′, με τον Ρόμανιτς να σουτάρει από πλεονεκτική θέση και τον Κότνικ να μπλοκάρει.

Στο 14ο λεπτό σημειώθηκε η φάση για την οποία διαμαρτύρεται η ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο Αντέτζο έβαλε τα χέρια του στην πλάτη του Αραμπούλι, με τον Γεωργιανό να πέφτει στη μικρή περιοχή, αλλά τον διαιτητή να λέει «όχι» μετά και από επιβεβαίωση του VAR.

Περισσότερα σε λίγο…