Την προετοιμασία της ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Λάρισα στο AEL FC Arena συνέχισε η Ξάνθη, για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1, με την σημερινή προπόνηση μάλιστα να επιφυλάσσει ευχάριστα νέα για τον Κίκο Ραμίρεθ.

Ο Ισπανός προπονητής είδε με ικανοποίηση τον Βασίλη Φασίδη να συμμετέχει μετά από αρκετό διάστημα σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και να τίθεται στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τους Θεσσαλούς. Το μοναδικό πρόβλημα για τον Ισπανό προπονητή είναι πλέον ο Μπαξεβανίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης πραγματοποιήθηκε η βράβευση του Φάμπιο Στάρτζεον, ο οποίος αναδείχθηκε ως MVP στη ψηφοφορίας που έκανε η ακριτική ομάδα στο Instagram.

Ο 25χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, μαζί με τους Ζεάν Μπαριέντος και τον τερματοφύλακα Σάο Μπέντο επιλέχθηκαν από τους δημοσιογράφους που ήταν στο Xanthi FC Arena στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και στη συνέχεια, κέρδισε τις περισσότερες ψήφους στα social media.

Την βράβευσή του έκανε ο νεαρός φίλαθλος της Ξάνθης Ιορδάνης Ζερνίδης δίνοντας τις ευχές του στον ποδοσφαιριστή για περισσότερα γκολ και επίτευξη των στόχων της ομάδας, δεχόμενος και μία τσάντα με αναμνηστικά δώρα της Ξάνθης. Ο Στάρτζεον στις σύντομες δηλώσεις του υπογράμμισε πως αυτό το βραβείο είναι Zπροϊόν» ομαδικής δουλειάς με τους συμπαίκτες του, ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όσους τον επέλεξαν στην σχετική ψηφοφορία τονίζοντας πως θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του και στην συνέχεια. Αναφορικά με τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Xanthi FC, ο Φάμπιο Στάρτζεον είπε μεταξύ άλλων, πως «μέρα με την ημέρα θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι, εστιάζοντας σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες: