Η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες αποτελεί όνειρο ζωής για τον Στέφανο Τσιτσιπά, με τον 21χρονο να δηλώνει έτοιμος να κάνει περήφανους τους Ελληνες για μια ακόμα φορά.

Ο νεαρός τενίστας σε δηλώσεις που έκανε από την Γενεύη, στην οποία βρίσκεται για το Laver Cup, μίλησε επίσης για την Μαρία Σάκκαρη και τόνισε ότι θα δημιουργήσουν μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία θα εκπροσωπήσει επάξια την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Είμαι βέβαιος ότι η Μαρία θα εκτοξευθεί όπως εγώ, θα φτιάξουμε μια μεγάλη ομάδα και ελπίζουμε πραγματικά ότι θα κάνουμε την Ελλάδα υπερήφανη για τις επιδόσεις μας στο Τόκιο. Θα ήθελα να δουλέψω σε κάποια πράγματα στο γήπεδο πριν μπω σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός και νομίζω ότι το να παίζεις σε ένα Slam δεν θα ήταν κακή ιδέα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Κάποιοι παίκτες στο τένις που ξεχωρίζουν για εμένα, είναι ο Ντελ Πότρο και ο Τζόκοβιτς. Θυμάμαι να παρακολουθώ τον αγώνα που έπαιξαν στο Ρίο και σχεδόν αισθάνθηκα σαν να ήταν τελικός, αν και ήταν ο πρώτος γύρος. Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας για να παρακολουθήσεις».