• Αναζήτηση
 • Κριστιάνο Ρονάλντο: «Θα παντρευτούμε με την Τζορτζίνα»

  Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι σκέφτεται να παντρευτεί με την Τζορτζίνα, τονίζοντας μάλιστα ότι είναι και όνειρο της… μητέρας του να τον δει γαμπρό.

  Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσιάζεται έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού παραδέχτηκε ότι στο άμεσο μέλλον θα παντρευτεί με την σύντροφό του, Τζορτζίνα.

  Μπορεί να συζούν εδώ και χρόνια, έχοντας μάλιστα κι ένα παιδί μαζί (από τα συνολικά τέσσερα του Κριστιάνο), ωστόσο ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν έχει ακόμη «αποκαταστήσει» την εντυπωσιακή του σύντροφο.

  Ο άσος της Γιουβέντους, αποκάλυψε σε συνέντευξή του, ότι σχεδιάζει τον γάμο του, έχοντας και τις ευλογίες της μητέρας του.

  «Με έχει βοηθήσει τόσο πολύ. Είμαι ερωτευμένος μαζί της και κάποια μέρα θα παντρευτούμε. Σίγουρα θα γίνει! Είναι όνειρο και της μητέρας μου, οπότε γιατί όχι; Είναι η φίλη μου, μιλάμε για όλα, μου ανοίγει την καρδιά της και της ανοίγω την καρδιά μου. Ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά».

  Όσο για την Τζορτζίνα; Φαίνεται πως περιμένει με ανυπομονησία… «Αν μου ζητούσε ο Κριστιάνο να παντρευτούμε; Μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί, αλλά θα μου άρεσε να συμβεί αυτό».

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk