Ρ. Χρηστίδου στο One Channel: O Mητσοτάκης παρουσίασε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ

Στην εκπομπή One Talk Weekend μίλησε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλία Χρηστίδου για την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά τις εκλογές ως εκλεγείσα βουλευτής, για την προετοιμασία της πριν αναλάβει το νέο της πόστο, καθώς και για τις συνθήκες και τους ανθρώπους που αντιμετωπίζει στα έδρανα της Βουλής

Στην εκπομπή One Talk Weekend μίλησε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλία Χρηστίδου για την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά τις εκλογές ως εκλεγείσα βουλευτής, για την προετοιμασία της πριν αναλάβει το νέο της πόστο, καθώς και για τις συνθήκες και τους ανθρώπους που αντιμετωπίζει στα έδρανα της Βουλής.

Η κα. Χρηστίδου υποστήριξε πως για να μπορέσει να ανταποκριθεί στη νέα της ιδιότητα, έκανε πολύ καλή προετοιμασία και διάβασμα. Συγκριτικά με την προηγούμενη δουλειά της, σημείωσε πως «ένας από τους λόγους που συνέχισε να ασχολείται με το τραγούδι είναι γιατί αισθανόταν ότι κάτι προσφέρει στο κοινό.

Αντίστοιχα τώρα κάνει το ίδιο σε διαφορετικό, όμως, πλαίσιο». Μίλησε ακόμα για τις γνωριμίες της στη Βουλή και τις σχέσεις που έχει αναπτύξει με τους συναδέλφους της, αλλά και για την αντίδραση των φίλων της σχετικά με την απόφασή της να ασχοληθεί με την πολιτική, αλλά και την έως τώρα στάση της.

Το έργο της στο ελληνικό κοινοβούλιο αφορά τις δύο επιτροπές οι οποίες της έχουν ανατεθεί και αυτές είναι η επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων στον τομέα της παιδείας και η επιτροπή που σχετίζεται με θέματα που αφορούν την ισότητα των φύλων, θέματα της νέας γενιάς και των δικαιωμάτων του ανθρώπου.

Τέλος, σχολίασε τις εξαγγελίες του Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, υπογραμμίζοντας πως ο Έλληνας πρωθυπουργός, μες στις άκρες, παρουσίασε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εκδήλωσε και τη δυσαρέσκειά της για τον συγκεντρωτισμό εξουσιών από την κυβέρνηση ΝΔ, το διορισμό του διοικητή της ΕΥΠ και τον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου.

Πηγή: onetv.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
ΒημαTV
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Περί εκπροσώπων…έρημων και απρόσωπων Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα πολιτικής κακοφωνίας και, αν μη τι άλλο, ατυχούς ενημέρωσης και... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk