Στις 28 Αυγούστου η κλήρωση της Super League 2

Το διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 συνεδρίασε σήμερα, αποφασίζοντας τη διεξαγωγή της κλήρωσης την ερχόμενη Τετάρτη 28/8

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League 2, παρουσία του προέδρου της Ένωσης, Λεωνίδα Λεουτσάκου.

Στη συνεδρίαση αποφασίστηκε η κλήρωση να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (13:00), με πιθανότερες ημερομηνίες έναρξης του νέου πρωταθλήματος να είναι το σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Super League 2:

«Με ενημέρωση των μελών του για τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με τα θέματα ασφάλειας και καταπολέμησης της βίας, άνοιξε τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League 2, ο πρόεδρος της Ένωσης κύριος Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Ακολούθως αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί νέο διοικητικό συμβούλιο την Τετάρτη 28/8/2019 στη 1 μ.μ., παρουσία των μετόχων των ομάδων. Στις 3 μ.μ. της ίδιας ημέρας, προτάθηκε να διεξαχθεί και η κλήρωση του Πρωταθλήματος. Όσον αφορά στο πρωτάθλημα της Κ19, πρόταση των ΠΑΕ, η οποία θα οριστικοποιηθεί στο προσεχές δ.σ., είναι η διεξαγωγή του σε δυο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός