Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον ηγέτη της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι. Είναι εμφανές πως και στους δύο έλειψε η κόντρα τους στη Λα Λίγκα, μετά τη μετακόμιση του Πορτογάλου σταρ στη Γιουβέντους.

O Πορτογάλος τόνισε πως κάποια στιγμή θα ήθελε να μοιραστούν τις εμπειρίες τους από το ποδόσφαιρο καθισμένοι στο ίδιο τραπέζι.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Πραγματικά θαυμάζω την καριέρα του και έχει πει εκείνος πως είχε πρόβλημα να… συνηθίσει την έλλειψη της αντιπαλότητάς μας στο ισπανικό ποδόσφαιρο, γιατί εκτιμούσε τον ανταγωνισμό μας. Είναι μια αντιπαλότητα που συνεχίζει να υφίσταται στο ποδόσφαιρο, αλλά ας μη γελιόμαστε… Και ο Τζόρνταν είχε αντιπάλους μέσα στο παρκέ στο μπάσκετ.

Ο Μέσι με κάνει καλύτερο παίκτη κι εγώ αντιστρόφως τον βοηθάω σε αυτό για να βελτιωθεί. Έχουμε εξαιρετική επαγγελματική σχέση γιατί επί 15 χρόνια μοιραζόμασταν τις ίδιες στιγμές στο άθλημα. Δεν έχουμε καθίσει ποτέ για ένα φαγητό, αλλά γιατί να μην γίνει αυτό στο μέλλον; Μακάρι, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα…».