Ο Γιώργος Δώνης παραχώρησε μια συνέντευξη για όλα στη Nova κι αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Χάντερσφιλντ, αλλά και την αφοσίωση του στον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τους στόχους της νέας σεζόν με το τριφύλλι, ενώ στάθηκε και στην πρεμιέρα των πράσινων κόντρα στη Λαμία εκτός έδρας για τη φετινή Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ενδιαφέρον της Χάντερσφιλντ: «Δημιουργείται διαφορετική εντύπωση προς τα έξω. Εγώ ήμουν ξεκάθαρος και απέναντι στην ομάδα μου και απέναντι στο ενδιαφέρον πως δεν μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή. Δουλεύουμε ένα πρότζεκτ με το οποίο είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν θα επέλεγα ένα τέτοιο τάιμινγκ είτε ήμουν στον Παναθηναϊκό, είτε ήμουν σε άλλη ομάδα. Θέλουμε να δείξουμε ότι ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε ένα άλλο σταυροδρόμι, ένα σταυροδρόμι αισιοδοξίας. Είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα που αγαπώ. Όταν επέλεξα να φύγω από την ΑΕΛ δεν ήταν ο βασικός λόγος να προπονήσω μία μεγάλη ομάδα. Πάντα το έβλεπα ως ένα πάτημα για να πάω στην Τσάμπιονσιπ. Είμαι γεμάτος από όλα όσα έχω ζήσει στη ζωή μου. Αυτά τα ωραία πράγματα εύχομαι να έρθουν φέτος με τον Παναθηναϊκό».

Για το ματς με τη Λαμία: «Είναι μια ομάδα παρόμοια με πέρυσι. Μεγάλη διαφοροποίηση φυσικά, είναι η αλλαγή του προπονητή τους. Παρόλα αυτά, αν είμαστε καλοί και δυνατοί και αν κάνουμε αυτά που έχουμε μάθει τότε δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα».

Για την 11άδα κόντρα στη Λαμία: «Έχω κάποιες σκέψεις για τη βασική 11άδα. Περίμενα να δω αν θα λύνονταν τα προβλήματα, με κάποιους τραυματισμούς. Αυτό συνέβη. Όλοι οι παίκτες είναι υγιείς και θα παρατάξουμε την καλύτερη δυνατή 11άδα».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Θέλουμε να προκαλέσουμε τον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο, με τις εμφανίσεις μας και αυτά που θα δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο».