Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει την τελική του πρόταση στον Τζακ Ρόντγουελ και περιμένει την απάντηση του, ελπίζοντας να είναι θετική και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Οι πράσινοι ωστόσο βλέπουν ότι ο Άγγλος μέσος έχει καθυστερήσει να δώσει την απάντηση του στην πρόταση του τριφυλλιού και ετοιμάζουν το εναλλακτικό πλάνο, προκειμένου να μην μείνουν «ξεκρέμαστοι» σε περίπτωση αρνητικής τροπής της περίπτωσης του Ρόντγουελ.

Ο Νίκος Νταμπίζας θέλει να έχει έτοιμες λύσεις, την ώρα που περιμένει την απάντηση του Ρόντγουελ, καθώς ο Γιώργος Δώνης θέλει διακαώς την απόκτηση ενός μέσου με τα στοιχεία του Ρόντγουελ ενόψει της νέας σεζόν.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την υπόθεση Ρόντγουελ αλλά και γενικά στην απόκτηση του κεντρικού μέσου, ενώ αναμένεται να αποκτηθεί κι ακόμα ένας επιθετικός που θα πλαισιώσει τον Κίκο Μακέντα.

Εξάλλου η απόκτηση του Περέα δεν αλλάζει σημαντικά τα δεδομένα, αφού ο Παναθηναϊκός ήθελε έτσι κι αλλιώς την απόκτηση ενός έμπειρου στράικερ και θα περιμένει ακόμα και τη «δεξαμενή» των ελεύθερων.