Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την ερχόμενη Πέμπτη την Τραμπζονσπόρ στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ και θέλει να πάρει ένα ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στη Τουρκία μια βδομάδα μετά.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο δουλεύει στις προπονήσεις διάφορα σχήματα και δεν έχει καταλήξει ακόμα στην ενδεκάδα, η οποία και παραμένει «γρίφος». Λίγοι είναι οι παίκτες που έχουν εξασφαλίσει θέση στο αρχικό σχήμα, με πέντε θέσεις να είναι ανοιχτές.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» συνεχίζει μέχρι τέλους τις δοκιμές και θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για το ενδεχόμενο αλλαγών στο βασικό σχήμα. Σίγουροι μέχρι στιγμής είναι οι δύο της άμυνας, Όγκνιεν Βράνιες και Σβαρνάς, ενώ στην επίθεση σίγουρη θέση έχουν οι Μάνταλος και Λιβάγια.

Από εκεί και πέρα ο Σιμόες θα είναι στο αρχικό σχήμα και παίζονται πέντε θέσεις, με τους Παουλίνιο και Χουλτ δεξιά και αριστερά στην άμυνα αντίστοιχα να έχουν πάρει προβάδισμα. Στον χώρο του κέντρου όπως όλα δείχνουν ο Σιμάο θα πάρει τη θέση του Κρίστιτσιτς, ενώ στην επίθεση παίζονται δύο θέσεις για τρεις παίκτες.

Ολιβέιρα, Ζεράλδες και Βέρντε διεκδικούν φανέλα βασικού με τους δύο Πορτογάλους να έχουν μέχρι στιγμής το προβάδισμα.