• Αναζήτηση
 • Εθνική – Σκουρτόπουλος : «Λογικά θα είναι μαζί μας ο Σλούκας»

  Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε πριν από την αναχώρηση της εθνικής για την Κίνα, την προετοιμασία, τον Σλούκα και την πίεση

  Ο ομοσπονδιακός Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε πριν από την αποχώρηση της αποστολής της εθνικής για την Κίνα εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019.

  «Είμαστε ενθουσιασμένοι και εγώ, αλλά και όλη η ομάδα. Έχει γίνει ένα διάστημα πολύ καλής δουλειάς. Όλα πήγανε καλά με μοναδική εξαίρεση τον τραυματισμό του Αθηναίου. Δουλέψαμε καλά και είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», τόνισε αρχικά.

  Για την προετοιμασία: «Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας ακόμα. Ουσιαστικά έχουμε τελειώσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Τα περιθώρια βελτίωσης είναι πάρα πολύ μεγάλα, έχουμε πολλές δυνατότητες ακόμα και πολλά πράγματα να δείξουμε στο γήπεδο.

  Δεν τα βγάλαμε στο Ακρόπολις, ωστόσο δεν έγινε εσκεμμένα. Από εκεί και πέρα θα δουλέψουμε περισσότερο στις λεπτομέρειες, κάποια κομμάτια στην αντιμετώπιση του Γιάννη τα διαβάσαμε και εμείς, όπως επίσης και κάποια κομμάτια στην επίθεση και στο πώς πρέπει να λειτουργήσουμε στο ‘σετ’ παιχνίδι. Όλα αυτά θα είμαστε έτοιμοι να τα παρουσιάσουμε στο γήπεδο σε 12 μέρες».

  Για τον Σλούκα: «Τα νέα είναι πολύ ενθαρρυντικά. Η μαγνητική που έκανε ήταν πάρα πολύ καλή. Παραμένουμε στο πλάνο μας και στις 26 του μήνα θα έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα. Αν τα δεδομένα είναι έτσι όπως μας τα παρουσιάζουν οι γιατροί, και δεν έχουμε λόγο να αμφιβάλλουμε, ο Κώστας θα είναι μαζί μας. Αν χρειαστεί να θυσιάσουμε και ένα παιχνίδι θα γίνει και αυτό.

  Δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί και κάτι παραπάνω. Τώρα να θυσιάσουμε όλη τη φάση των ομίλων; Το θέμα είναι τι θα μας πουν οι γιατροί και το αν θα είναι 100% έτοιμος. Πάντα προτεραιότητα θα είναι η υγεία του Κώστα. Θέλουμε να γίνει η δουλειά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά από την άλλη πλευρά ο Κώστας πρέπει να είναι 100% έτοιμος για να βοηθήσει».

  Για τον αν υπάρχει πίεση: «Πίεση δεν υπάρχει. Η πίεση είναι από τον κόσμο αλλά με την καλή πλευρά. Η παρουσία του στα φιλικά που δώσαμε ήταν καταπληκτική. Και αυτό οπωσδήποτε πιέζει την κατάσταση ότι πρέπει να φέρουμε κάτι καλό. Να είναι ευχαριστημένος μέσα από αυτήν την προσπάθεια που θα κάνουμε. Αυτή η πίεση θα μας βγει σε καλό».

  Για τους Πελαργούς: «Οι Πελαργοί μας έχουν συμπαρασταθεί όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα τα δύο τελευταία που οι συνθήκες ήταν και ιδιαίτερες. Εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους και να φύγουν ευχαριστημένοι από το ταξίδι τους στην Κίνα».

   

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk