• Αναζήτηση
 • Εθνική : Ο Αθηναίου ξεπροβόδισε με πατερίτσες την ομάδα

  Ο Γιάννης Αθηναίου παρά τον σοβαρό τραυματισμό του δεν θα μπορούσε να μείνει μακριά από την Εθνική, δίνοντας το παρών στην τελευταία προπόνηση της Γαλανόλευκης πριν πετάξει για Κίνα

  Σίγουρα παίρνει τον τίτλο του άτυχου της σεζόν. Ένας παίκτης που έδωσε τα πάντα για την Εθνική στα παράθυρα, και θα είχε θέση και στη 12άδα του Σκουρτόπουλου στην Κίνα. Ο λόγος για τον Γιάννη Αθηναίου.

  Ο έμπειρος γκαρντ στο τελευταίο φιλικό πριν αναχωρήσει για την Κίνα η Ελλάδα, είδε σε μια ανύποπτη φάση το γόνατό του να τον προδίδει, με την ιατρική διάγνωση σοκαριστική τόσο για τον παίκτη όσο και για την Εθνική και τον Παναθηναϊκό. Ρήξη χιαστών.

  Η Γαλανόλευκη όμως αποδεδειγμένα έχει ξαναγίνει μια μεγάλη οικογένεια και το μαρτυρά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η κίνηση του Αθηναίου. Παρά την κακή ψυχολογία του και με τη βοήθεια ενός μπαστουνιού, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να ξεπροβοδίσει τους συμπαίκτες του στη τελευταία προπόνηση λίγο πριν αναχωρήσουν για την Κίνα όπου θα δώσουν τα τελευταία φιλικά πριν από το Παγκόσμιο.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk