Το συμβόλαιο του Λούκας Μπογέ με την Τορίνο τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι, μα η ιταλική ομάδα δεν έχει πρόθεση να τον αξιοποιήσει. Μέχρι και σήμερα ομάδα για να ικανοποιήσει τον Αργεντίνο ακραίο δεν έχει προκύψει. Και ο Μπογέ χτύπησε την πόρτα της ΑΕΚ.

Ειδικότερα στελεχών της με τους οποίους έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας. Με δεδομένη την απόκτηση του Ντανιέλε Βέρντε στο δεξί άκρο της επίθεσης με μεγάλο συμβόλαιο και μια μεγάλη επένδυση, είναι δύσκολο να δοθεί και άλλο σεβαστό ποσό για παίκτη ο οποίος πέρυσι απογοήτευσε και προβλημάτισε με την εικόνα του στο Δικέφαλο.

Ένας παίκτης που χάνεται στο γήπεδο, δεν παίρνει πρωτοβουλίες και το ατομικό ταλέντο του δεν τον έκανε να ξεχωρίσει πέρυσι, δύσκολα θα βρει θέση και φέτος. Ο Μιγκέλ Καρντόσο μπορεί να αποφανθεί ότι χρειάστηκε και άλλο παίκτη εκεί και όχι τον βαρύ Μίλος Ντέλετιτς.

Αλλά ο Μπογέ μόνο αν ρίξει πολύ τα οικονομικά του δεδομένα μπορεί να ενδιαφέρει την ΑΕΚ ξανά. Κάτι που μοιάζει δύσκολο να γίνει τώρα, εκτός και αν προκύψει μια σημαντική έκπληξη.