Οι βαλίτσες γεμίζουν ξανά και το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ μετακομίζει εκ νέου από αύριο (18/7) στην Ολλανδία και το Χορστ για ακόμα ένα δεκαήμερο.

Η ολιγοήμερη παρουσία της ομάδας στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκε με μια πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο και πάλι στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας, μέσα από πληθώρα ασκήσεων.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στο δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης, Μελίσσας, Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Χατζηισαΐας, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Μάτος, Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Μίσιτς, Κάτσε, Ελ Καντουρί, Τσιγγάρας, Μπίσεσβαρ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Ντόουγκλας, Ενρίκε, Στοχ, Λάμπρου, Βιεϊρίνια, Ζαμπά, Πέλκας, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι και Γαϊτανίδης.

Η ομάδα αναχωρεί αύριο (18/7) το πρωί από το αεροδρόμιο Μακεδονία στις 10:15 για Ντίσελντορφ και στη συνέχεια θα ταξιδέψει οδικώς στο Χορστ.