«Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη φάση γιατί όλοι ξέρουμε ότι τα πόδια είναι βαριά μετά από έναν μήνα προετοιμασία, όμως παιχνίδι με παιχνίδι δείχνουμε καλύτερο πρόσωπο» τόνισε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μιλώντας στην κάμερα του One Channel μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

«Νομίζω ότι αυξάνεται η διάρκεια που έχουμε. Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Μας βοήθησαν και τα γρήγορα γκολ και ο κόσμος. Νομίζω ότι η ομάδα έβγαλε όρεξη και αυτό δείχνει ότι και τα καινούρια παιδιά που ήρθαν και έπαιξαν σήμερα δείχνουν ότι μπήκαν στον ρυθμό και σε αυτό που θέλει να περάσει ο προπονητής».

Ερωτηθείς για τον αγώνα απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, απάντησε πως «πρέπει να είμαστε σοβαροί, να προσέξουμε την άμυνα και όπως έχουμε δείξει χρειαζόμαστε λίγες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα και η πρόκριση». Τέλος, εξέφρασε την πεποίθηση πως οι σημερινοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού θα έχουν καλύτερη πορεία την ερχόμενη σεζόν από την περσινή.

ΠΗΓΗ: onetv.gr