Μιλώντας στην κάμερα του One Channel, μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο οποίο ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε μεγάλος νικητής με 3- 0, ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός της Νότιγχαμ Φόρεστ, Αλεξάντερ Μιλόσεβιτς δήλωσε ότι με τους οπαδούς του Ολυμπιακούς και της Νότιγχαμ, η ατμόσφαιρα στο «Γ.Καραϊσκάκης» θύμιζε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ, τονίζοντας ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του, καθώς έχει μόλις λίγες εβδομάδες που έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της κι ότι θα συνεχίσει να παλεύει για την στόχους της και να δουλεύει ώστε να διορθώσει τα λάθη της.

Ο ίδιος, εκτίμησε ότι η Νότιγχαμ έχει την ποιότητα και τις δυνατότητες να προκριθεί στην Πρέμιερ Λιγκ, δηλώνοντας σίγουρος ότι μπορεί να τα καταφέρει με κάποιες προσθήκες και σκληρή δουλειά. Σχολιάζοντας τους δεσμούς που ενώνουν τις δύο ομάδες και την ατμόσφαιρα του αποψινού παιχνιδιού, είπε πως πριν από λίγες ημέρες και οι δύο ομάδες έκατσαν στο ίδιο τραπέζι, οι παίκτες γνωρίστηκαν και είχαν τη δυνατότητα να γίνουν φίλοι, όμως απόψε ήταν 22 παίκτες που πραγματικά πάλεψαν στο γκαζόν και στο κλείσιμο όμως της βραδιάς έφυγαν αγκαλιασμένοι.

Τέλος, ο Αλεξάντερ Μιλόσεβιτς θεώρησε βέβαιο ότι ο Ολυμπιακός έχει την ικανότητα να προχωρήσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς διαθέτει παίκτες με ποιότητα τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα, καθώς και οι παίκτες που ξεκίνησαν και οι παίκτες που μπήκαν στην πορεία του παιχνιδιού έδειξαν τις δυνατότητες τους.

ΠΗΓΗ: onetv.gr