Η νίκη είναι ο στόχος του Ολυμπιακού στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν σύμφωνα με τον Θανάση Ανδρούτσο που σχολίασε στην κάμερα του Olympiacos TV το χθεσινό φιλικό με την Νότιγχαμ Φόρεστ αλλά και τα προσεχή παιχνίδια στα προκριματικά του Champions League.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Δείξαμε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο. Βγάλαμε πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση, κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Και αμυντικά και επιθετικά. Τακτικά ήμασταν πολύ καλοί. Βέβαια υπήρξαν κάποια μικρά λαθάκια, αλλά αυτό είναι καλύτερο για εμάς, γιατί θα τα διορθώσουμε, για τον μεγάλο αγώνα που έρχεται, κόντρα στην Πλζεν», ανέφερε για το φιλικό και συνέχισε:

«Ήταν μία πολύ καλή προετοιμασία, δυνατή. Φέτος έγιναν κάποιες προσθήκες πολύ σημαντικές, που θα μας βοηθήσουν, ένας κορμός από πέρυσι έχει μείνει, οπότε είμαστε πολύ καλά», υποστήριξε και κατέληξε κάνοντας μια αναφορά στα ματς με την Πλζεν…

«Εμείς θα μελετήσουμε αυτή την εβδομάδα την Πλζεν. Ο Ολυμπιακός είμαστε, πρέπει να περιμένουμε τη νίκη, γιατί αυτό θα μας εξασφαλίσει σίγουρα ένα αβαντάζ, γιατί μετά στο γήπεδό μας πιστεύω έχουμε το πάνω χέρι, με τον κόσμο και πιστεύω ότι θα είναι πολύ θετικό για εμάς».