Στην ικανοποιητική εικόνα του Ολυμπιακού απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ στάθηκε ο εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα, Γιώργος Μασούρας, μιλώντας στο One Channel μετά τη λήξη του σπουδαίου φιλικού μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο έλληνας διεθνής αναφέρθηκε στην ετοιμότητα της ομάδας εν όψει του κρίσιμου προκριματικού με τη Βικτόρια Πλζεν, καθώς και στην δυναμική παρουσία των οπαδών στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης».

«Είναι θετικό το γεγονός ότι κατορθώσαμε να κερδίσουμε μια τόσο καλή ομάδα. Όμως δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα. Ξέρουμε ότι έχουμε μια πολύ δύσκολη αποστολή μπροστά μας, σίγουρα είμαστε σε ικανοποιητικό βαθμό έτοιμοι. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό το μηδέν, το οποίο σε διπλές αναμετρήσεις μετράει πάρα πολύ. Κρατάμε το θετικά, θα δούμε και τα αρνητικά. Πιστεύω ότι μέχρι την άλλη εβδομάδα θα είμαστε 100% έτοιμοι» είπε.

Αναφορικά με την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο υπογράμμισε «χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω την παρουσία των οπαδών μας. Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Βλέπει ότι ανταποκρινόμαστε με ωραίο ποδόσφαιρο και θέληση μέσα στο γήπεδο, γι΄ αυτό και εμφανίστηκε τόσο δυνατά μέσα στο κατακαλόκαιρο».

ΠΗΓΗ: onetv.gr