Στα χνάρια της φετινής αξιοθαύμαστης πορείας της Λίβερπουλ στο Champions League φαίνεται ότι προσπαθεί να βαδίσει ο υπουργός Επικρατείας και υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθηνών Χριστόφορος Βερναρδάκης κατά τη δική του πολιτική πορεία στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Εμπνευσμένος από το «You’ ll never walk alone» που τραγουδούν οι οπαδοί της νέας πρωταθλήτριας Ευρώπης, ο κ. Βερναρδάκης παρουσίασε το προεκλογικό σποτ του όπου ζητεί από τους πολίτες να περπατήσουν μαζί του για να κάνουν την ανατροπή.


Το σποτ ξεκινά με πλάνα από την ανατροπή που πέτυχε η Λίβερπουλ σε βάρος της Μπαρτσελόνα, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τα ημιτελικά του Champions League.

«Κάθε αγώνας διαρκεί μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Και ο αγώνας που έχουμε σήμερα λήγει στις 7 Ιουλίου», σημειώνει ο κ. Βερναρδάκης.

Θέτει επίσης μία σειρά από διλήμματα, όπως «εργασία με υψηλούς μισθούς και δικαιώματα ή μόνιμη λιτότητα και “εργασία – λάστιχο”;» και «σχολεία, πανεπιστήμια, παιδεία για όλες και όλους ή ιδιωτικά πανεπιστήμια και παιδεία για λίγους;».

«Η Λίβερπουλ δεν περπατά ποτέ μόνη και έτσι κάνει ανατροπές. Το ίδιο κι εμείς. Θα περπατήσουμε ενωμένοι για τα καλύτερα που μας αξίζουν», καταλήγει ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.