Σημαντικό βραβείο για την Capital Ship Management Corp.

Η Capital Ship Management Corp. πήρε στο λιμάνι του Long Beach στη Νότια Καλιφόρνια το βραβείο «Green Environmental Achievement Award»

Σημαντική διάκριση για την Capital Ship Management Corp. η οποία πήρε πρόσφατα το «Green Environmental Achievement Award» για το 2018 και μάλιστα για τρίτη χρονιά, από το λιμάνι του Long Beach στη Νότια Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Αυτό το βραβείο απονέμεται στις διαχειρίστριες εταιρείες πλοίων που επισκέφτηκαν το λιμάνι του Long Beach το 2018 και απέδειξαν ότι το 90% ή και περισσότερο του συνόλου των ταξιδιών τους έγιναν σύμφωνα με το Εθελοντικό Πρόγραμμα «Πράσινη Σημαία» για τη Μείωση της Ταχύτητας των Πλοίων.

Ο κ. Roger Wu, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης στο Λιμάνι του Long Beach, δήλωσε: «Συγχαρητήρια για την εξαιρετική απόδοση του στόλου σας το 2018 και σας ευχαριστώ για τη δέσμευσή σας να μειώσετε την ατμοσφαιρική ρύπανση στη Νότια Καλιφόρνια».

Το Πρόγραμμα «Πράσινης Σημαίας» είναι ένα πρόγραμμα εθελούσιας ελάττωσης της ταχύτητας του πλοίου που επιβραβεύει τους χειριστές των πλοίων για επιβράδυνση έως 12 κόμβους ή λιγότερο μέσα σε απόσταση 40 ναυτικών μιλίων από το Point of Fermin (κοντά στην είσοδο του λιμανιού). Επειδή τα πλοία εκπέμπουν λιγότερους ρίπους όταν ταξιδεύουν πιο αργά, το πρόγραμμα έχει αποδειχθεί εξαιρετικά επιτυχές στη μείωση των εκπομπών που σχηματίζουν νέφος και των σωματιδίων πετρελαίου από τα πλοία.

Σχετικά με την Capital Ship Management Corp.

Η Capital Ship Management Corp. («Capital») είναι μια διακεκριμένη ποντοπόρος εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες σε κάθε τομέα της διαχείρισης πλοίων και λειτουργεί σήμερα ένα στόλο αποτελούμενο από 70 πλοία, που περιλαμβάνει 49 δεξαμενόπλοια (10 VLCCs, 4 Suezmaxes, 8 Aframaxes, 26 MR/Handy chemical/product και 1 μικρό δεξαμενόπλοιο), 6 LNG Carriers, 1 σύγχρονo πλοίo μεταφοράς ξηρού φορτίου τύπου Capesize και 14 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων τύπου Neo Panamax με συνολική χωρητικότητα περίπου 7.88 εκατομμύρια τόνους (dwt). Ο υπό διαχείριση στόλος περιλαμβάνει πλοία της Capital Product Partners L.P. και της Diamond S Shipping Inc., εισηγμένων στις αμερικανικές χρηματαγορές του Nasdaq και του NYSE αντίστοιχα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk