Στην εκπομπή One Talk Weekend με την Αθηναϊδα Νέγκα βρέθηκαν καλεσμένοι η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δέσποινα Κουτσούμπα και ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γρηγόρης Ψαριανός.

Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ο Γρ. Ψαριανός κλήθηκε να απαντήσει για το περιστατικό που προέκυψε με την υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, για το οποίο η Δ. Κουτσούμπα τον κατηγόρησε για ξεκάθαρη σεξιστική συμπεριφορά, υπογραμμίζοντας πως ένα πολιτικό πρόσωπο δεν μπορεί να εκφράζεται δημόσια κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης οι δύο καλεσμένοι της εκπομπής μίλησαν για τις πολιτικές τους πεποιθήσεις, με τη Δ. Κουτσούμπα να επισημαίνει πως υπάρχει μια μαχητική Αριστερά που έχει μείνει ανυπότακτη και ασυμβίβαστη, ενώ ως προτεραιότητα έθεσε την κοινωνική πρόνοια και το φυσικό περιβάλλον στην Αττική.

Από τη μεριά του, ο Γρ. Ψαριανός δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως συμφωνεί σε πολλά πράγματα με όσα υποστηρίζει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ χαρακτηριστικά σχολίασε για την πορεία του στην Αριστερά πως «όταν πήγα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ήξερα ότι ήταν “γκρουπούσκουλα”» αναφερόμενος στις διαφορετικές συνιστώσες του κόμματος.

Πηγή: onetv.gr