• Αναζήτηση
 • Πρόσκληση για συνεργασία στον Σπ. Βούγια από τον Π. Λεκάκη

  Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και την εκπομπή του Στέφανου Διαμαντόπουλου μίλησε το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Πρώτη» Πέτρος Λεκάκης.

  Ο κ. Λεκάκης κάλεσε τον Σπύρο Βούγια να συμπορευθεί μαζί του σε μια προσπάθεια, όπως είπε, «να πάμε όλοι μαζί την πόλη εκεί που πρέπει».

  Όπως τόνισε «η νοοτροπία της γενιάς του Σπύρου Βούγια λέει: είσαι 38 και δώσε ένα σπρώξιμο στην προηγούμενη γενιά. Δεν ακούω κάποιον να λέει σπρώξτε επιτέλους τη νέα γενιά η οποία θα μεγαλώσει τα παιδιά της στην πόλη».

  Ο κ. Λεκάκης είπε ακόμη για τον κ. Βούγια: «Προσπάθησε δυο φορές να είναι δήμαρχος, έκανε το πέρασμά του από την κεντρική πολιτική σκηνή, γυρνάει τώρα πάλι για μια τελευταία προσπάθεια, όπως ο ίδιος λέει, ας έρθει να την κάνουμε μαζί την προσπάθεια γιατί τα χρόνια μπροστά είναι για να φτιάξουμε την πόλη».

  Δείτε επίσης
  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk