• Αναζήτηση
 • Χοσέ Ενρίκε : Νίκησε στον αγώνα επιβίωσης κόντρα στον καρκίνο

  Τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του κατάφερε να κερδίσει ο Χοσε Ενρίκε, ο οποίος ανακοίνωσε πως ξεπέρασε το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Νικητής από τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του αναδείχθηκε ο Χοσέ Ενρίκε. Ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ είχε διαγνωσθεί πέρσι με όγκο στο κεφάλι, γεγονός που σήμανε την έναρξη της προσωπικής του Οδύσσειας.

  Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν καθώς μετά από σχεδόν ένα χρόνο, ο 33χρονος κατάφερε να κερδίσει τον πιο σημαντικό του αγώνα.

  Όπως είχε γίνει γνωστό, ο Ισπανός είχε υποβληθεί σε επέμβαση το Φθινόπωρο με σκοπό να αφαιρέσει τον όγκο και τα νέα που ανήγγειλε χθες ήταν κάτι παραπάνω από ευχάριστα.

  Μέσω ανάρτησης στο λογαριασμό του στο Instagram, ο Ενρίκε ανακοίνωσε πως οι τελευταίες του εξετάσεις ήταν καθαρές και πλέον μετά από πολύμηνη μάχη κατάφερε να ξεπεράσει το σοβαρότατο πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk