• Αναζήτηση
 • Ρεάλ: Κοντά σε συμφωνία «μαμούθ» με την Adidas

  Το συμβόλαιο της Ρεάλ Μαδρίτης με την Adidas λήγει την μεθεπόμενη σεζόν και οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας τους.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την ανανέωση της συνεργασίας της με τη γνωστή εταιρία αθλητικών, Adidas, φαίνεται πως επιδιώκει η Ρεάλ Μαδρίτης. Το συμβόλαιο που δεσμεύει τις δύο πλευρές εκπνέει το 2020 και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις για τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

  Οι «μερένγκες» για να συμφωνήσουν όμως θα επιδιώξουν να αυξήσουν τα έσοδα που τους δίνει η Γερμανική εταιρία και από 40 εκατομμύρια που λαμβάνουν τώρα να φτάσουν τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

  Όπως γράφει η Ισπανική εφημερίδα «As», οι άνθρωποι της «βασίλισσας» έφτασαν σε αυτήν την απόφαση λαμβάνοντας υπόψιν τα έσοδα που έχουν άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

  Αξίζει να σημειωθεί πως η συνεργασία των δύο πλευρών έχει ξεκινήσει από την αγωνιστική περίοδο 2011/12 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk