• Αναζήτηση
 • Παραμένουν στα… κάγκελα Χάτσερ και Γκάρετ

  Οι δύο παίκτες δεν προπονήθηκαν ούτε την Τρίτη, διαμαρτυρόμενοι για τις οφειλές της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ.

  Στο χείλος της γκρεμού βρίσκεται η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με τις οφειλές προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ να μεγαλώνουν συνεχώς. Οι Ουίλιαμ Χάτσερ και Ντάριους Γκάρετ από χθες (15/4) έχουν σταματήσει τις προπονήσεις, διαμαρτυρόμενοι για τα χρήματα που τους χρωστάει η ΚΑΕ.

  Οι δύο παίκτες μάλιστα, παρότι οι επιτελείς του Δικεφάλου προσπάθησαν να τους μεταπείσουν, δεν προπονήθηκαν ούτε την Τρίτη και πλέον η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχουν.

  Οι παράγοντες του ΠΑΟΚ στις συζητήσεις που είχαν με τους δύο Αμερικανούς, τους ζήτησαν να επιστρέψουν στις προπονήσεις, καθώς η στάση τους δεν ωφελεί ούτε τους ίδιους, αλλά ούτε και την ομάδα. Οι δύο άσοι του Δικεφάλου, ωστόσο, δεν πείστηκαν από τα λεγόμενα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και συνέχισαν για ακόμα ημέρα την αποχή.

  Απομένει πλέον να φανεί εάν τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις στο εσωτερικό της ομάδας και αν θα βρεθεί μια χρυσή τομή ανάμεσα στις όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, προκειμένου να επιστρέψει η ομαλότητα στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk