• Αναζήτηση
 • Όλα δείχνουν… Κίελτσε για την προετοιμασία

  Η Πολωνία «κερδίζει» και φέτος την ΑΕΚ αναφορικά με την καλοκαιρινή προετοιμασία.

  Μπορεί ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Βασίλης Δημητριάδης να είδαν από κοντά πολλά προπονητικά κέντρα στην Ολλανδία, όμως όλα δείχνουν πως η επιλογή τους θα είναι και φέτος το Κίελτσε της Πολωνίας, αναφορικά με την καλοκαιρινή προετοιμασία της ΑΕΚ.

  Το μέρος που αποτελεί σταθερά την επιλογή της Ένωσης, τα προηγούμενα τρία καλοκαίρια, για το «χτίσιμο» της ομάδας κάθε σεζόν.

  Το Κίελτσε συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που αναζητούν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας οι άνθρωποι της ΑΕΚ και δη ο Μανόλο Χιμένεθ. Που φαίνεται πως είχε τον τελευταίο λόγο για το συγκεκριμένο ζήτημα.

  Η επιλογή της Ολλανδίας «έπαιξε» αρκετά, κυρίως λόγω των φιλικών παιχνιδιών. Μιας και εκεί η Ένωση θα μπορούσε να αντιμετωπίσει πιο ισχυρούς αντιπάλους.

  Ωστόσο, η Πολωνία φαίνεται πως κερδίζει στις λεπτομέρειες, με το Κίελτσε να αποτελεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το μέρος που θα «χτιστεί» η ΑΕΚ της σεζόν 2019-2020.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk