• Αναζήτηση
 • Ο αριθμός που εξηγεί την ήττα του Άρη από τον Ατρόμητο

  Ποιος αριθμός της στατιστικής φανερώνει το πρόβλημα του Άρη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο που έκρινε την 4η θέση

  Ο Άρης είναι μια ομάδα που μπορεί κανείς να εμπιστευτεί ως προς την αρτιότητα της ανάπτυξης του παιχνιδιού της. Και αυτό ακριβώς το στοιχείο είναι που ήρθε σε απόλυτη αντίθεση με τον απολογισμό των 61 λαθών (βάσει στατιστικής) στο ματς με τον Ατρόμητο.

  Οι κιτρινόμαυροι έδειξαν ασταθείς σε όλες τις γραμμές, ιδιαίτερα όμως τα λάθη στο κέντρο αλλά και ορισμένες επιλογές της άμυνας, κρίνεται ότι επέδρασαν σημαντικά στην μορφή του αγώνα.

  Ενόψει Παναιτωλικού την Κυριακή, οι δοκιμές θα ξεκινήσουν από αύριο. Μένει να φανεί αν εκτός από διαφοροποιήσεις στα άκρα της άμυνας, όπου υπήρξε μεγάλη δυσλειτουργία, υπάρχει σκέψη για κάποια αλλαγή στους στόπερ.

  Όσο για τη μεσαία γραμμή κι εδώ θα μπορούσε να υπάρχει έδαφος αλλαγών, είτε σε πρόσωπα είτε και στον τρόπο διάταξης, όπως π.χ. μια δοκιμή σε σενάριο με τρεις κεντρικούς μέσους στο γήπεδο.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk