• Αναζήτηση
 • Λυσάνδρου: «Ολοι μαζί για ένα καλύτερο πρωτάθλημα»

  «Σύνθημα» ενότητας όλων των μελών της Σούπερ Λίγκας με στόχο «ένα καλύτερο πρωτάθλημα», έδωσε ο νέος πρόεδρος της διοργανώτριας Αρχής Μηνάς Λυσάνδρου.

  Ενωτικός παρουσιάστηκες στις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Μηνάς Λυσάνδρου. Ο κ Λυσάνδρου έκανε λόγο για «νέα εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο» με στόχο την συσπείρωση και την ενότητα για «…ένα νέο και καλύτερο πρωτάθλημα».

  Αναλυτικά όσα είπε ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Μηνάς Λυσάνδρου:

  «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον επερχόμενο πρόεδρο κύριο Μπαταγιάννη. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του συνεταιρισμού που με ψήφισαν αλλά και εκείνους που δεν με ψήφισαν. Θα είμαστε συσπειρωμένοι. Δεν θέλω να πω τίποτα, υπάρχει ένα καλό κλίμα, συσπείρωσης και συντονισμού στο πρωτάθλημα, αρχίζει μια νέα εποχή.

  Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε και να κοιτάξουμε προς τον ίδιο στόχο, πρέπει κι εσείς να προσπαθήσετε να υπηρετήσετε τη νέα μορφή της λίγκας. Θέλουμε να τελειώσουν όλα ομαλά και να οργανώσουμε ένα νέο και καλύτερο πρωτάθλημα, γιατί μπορούμε», είπε αρχικά.

  Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Μάκη Γκαγκάτση, με τον οποίο ήταν… αντίπαλοι για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας: «Είναι ένας άνθρωπος στον οποίο ήθελα να αναφερθώ, στον Μάκη Γκαγκάτση που είναι καλός φίλος μου και ικανότατο στέλεχος.

  Είμαι, βέβαιος, ότι θα λέγαμε τα ίδια πράγματα ακόμη και αν έβγαινε αυτός, είμαι βέβαιος πως θα με στηρίξει και θα έκανε και θα έλεγε τα ίδια πράγματα στη θέση μου. Αυτό δείχνει το στίγμα της επόμενης ημέρας».

   

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk